"A detailing egy igazi művészet"

Lux Car Detailing - Prémium autókozmetikai stúdió

Teljes körű járműápolás

Átfogó autóápolást kínálunk minden típusú személygépkocsira, új és régi, kicsi és nagy, furgon, pick-up, teherautó, motorkerékpár számára az autófényezés felújítása, a külső részletes tisztítása, a jármű belső terének mélytisztítása, valamint az autó minden felületének tökéletes védelme területén. Büszkék vagyunk az ügyfelek elégedettségére, és tudjuk, hogy minden autó egyéni gondoskodást érdemel.

A hagyományos autótisztító cégekkel ellentétben mi a minőséget helyezzük előtérbe a mennyiséggel szemben. Ezért számíthat ránk, hogy a lehető legnagyobb gondot fordítjuk autójára. A legjobb anyagok, termékek és technikák használatával a legjobb eredményeket tudjuk elérni. Akár polírozást, felületvédelem, belső terek tisztítását vagy bármilyen más detailing szolgáltatást választ, a Lux Car Detailingnél autóját abszolút kiváló állapotban adjuk át.


...Hiszünk abban, hogy az autóápolás valódi művészeti forma.
Szívünk mélyén autórajongók vagyunk, így az autók iránti szeretetünk természetes velejárója a részletek iránti szenvedély. Ez a szenvedély és elismerés a munkánkban az, ami arra ösztönöz minket, hogy minden jármű a lehető legjobban nézzen ki, és ezt páratlan minőségben, szenvedéllyel és professzionalizmussal tesszük.  
                                                                                                           RL
                                                                                                                   

Külső részletes tisztítás - SiO2 Kerámia bevonat


A legjobb eljárások és a legkiválóbb minőségű autókozmetikumok felhasználásával készítjük el a külső részletes tisztítást. A karosszéria polírozása előtt az autó mélymosásával kezdünk szuper kímélő kétvödrös módszerrel, valamint alapos kémiai és mechanikai dekontaminálással a szállórozsda, kátrány, bogarak, gyanta és az aszfaltlerakódások eltávolítása érdekében. Ezután következik a polírozás különböző paszták és polírozó párnák segítségével, amelyekkel eltávolítjuk a kisebb nagyobb karcolásokat, festékhibákat, és így érjük el a kívánt hatást, amely nemcsak a tökéletlenségeket távolítja el, hanem  a lakk ragyogó mély fényét is fokozza. A polírozás befejezése után prémium minőségű keményviasz vagy folyékony wax, illetve professzionális SiO2 nanokerámia felületvédő bevonat kerül felvitelre, amely segít megvédeni autója fényezését a következő 1-5 évben.
 

Belső részletes tisztítás - Tisztítás. Felújítás. Védelem.

Idővel az autó rendszeres használata magát a belső teret is megviseli, ezért az autó belsejének ápolása ugyanolyan fontos, mint a külseje. Egy mély belső tisztítás megfiatalítja járművét, és gyönyörű, hosszan tartó frissességet kölcsönöz neki. A teljes belső tér és a csomagtartó mélytisztításon esik át, hogy eltávolítson minden szennyeződést és szagot. A bőrkárpitot pH-semleges bőrtisztítóval tisztítjuk, majd kondicionálóval vagy kerámia bevonattal kezeljük. Felújítjuk és javítjuk a bőrt, legyen az repedezett, kopott vagy átégett. Professzionális kárpittisztítóval teppezzük a padlószőnyegeket, csomagtartót és a kárpitozott üléseket. Ezenkívül minden belső műanyagot impregnálunk és újjáélesztünk. A műszerfalat, a középkonzolt és az ajtópaneleket megtisztítjuk, majd impregnáljuk, hogy visszaadjuk eredeti megjelenésüket, és megvédjük őket a további szennyeződésektől. Az ablakokat csíkmentesen tisztítjuk és fényesítjük ezek mellett speciális hidrofób bevonattal látjuk el.

Eladásra felkészítés - A jármű árának gyors és egyszerű emelése, akár 20%-kal!

Ön melyik autót választaná? A legszebbet!

Szeretné gyorsan eladni használt autóját? Eladásnál az első benyomás a legfontosabb. Bízza ránk autóját, mi visszavarázsoljuk autója eredeti szépségét és keressen vele több pénzt az eladás során.

A szolgáltatás terjedelme és ára a jármű átvizsgálása után egyéni, és a jármű állapotához és típusához igazodik. További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ár: 209€-tól


Partnerek

Büszkék vagyunk az ügyfelek elégedettségére, és tudjuk, hogy minden autó egyéni gondoskodást érdemel. Nálunk számíthat arra, hogy jó kezekben van.

Bizonyos esetekben a szolgáltatás pontos árát csak a jármű átvizsgálása után határozzuk meg, ezért ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu