"A detailing egy igazi művészet"

Lux Car Detailing - Prémium autókozmetikai stúdió

Teljes körű járműápolás

Átfogó autóápolást kínálunk minden típusú személygépkocsira, új és régi, kicsi és nagy, furgon, pick-up, teherautó, motorkerékpár számára az autófényezés felújítása, a külső részletes tisztítása, a jármű belső terének mélytisztítása, valamint az autó minden felületének tökéletes védelme területén. Büszkék vagyunk az ügyfelek elégedettségére, és tudjuk, hogy minden autó egyéni gondoskodást érdemel.

A hagyományos autótisztító cégekkel ellentétben mi a minőséget helyezzük előtérbe a mennyiséggel szemben. Ezért számíthat ránk, hogy a lehető legnagyobb gondot fordítjuk autójára. A legjobb anyagok, termékek és technikák használatával a legjobb eredményeket tudjuk elérni. Akár polírozást, felületvédelem, belső terek tisztítását vagy bármilyen más detailing szolgáltatást választ, a Lux Car Detailingnél autóját abszolút kiváló állapotban adjuk át.


...Hiszünk abban, hogy az autóápolás valódi művészeti forma.
Szívünk mélyén autórajongók vagyunk, így az autók iránti szeretetünk természetes velejárója a részletek iránti szenvedély. Ez a szenvedély és elismerés a munkánkban az, ami arra ösztönöz minket, hogy minden jármű a lehető legjobban nézzen ki, és ezt páratlan minőségben, szenvedéllyel és professzionalizmussal tesszük.  
                                                                                                           RL
 
                                                                                                                  

SZOLGÁLTATÁSAINK

A NASIOL márka tanusított partnere vagyunk

Büszkék vagyunk az ügyfelek elégedettségére, és tudjuk, hogy minden autó egyéni gondoskodást érdemel. Nálunk számíthat arra, hogy jó kezekben van.

Hívjon minket! 0944 555 886

Bizonyos esetekben a szolgáltatás pontos árát csak a jármű átvizsgálása után határozzuk meg, ezért ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu