Ózonos utastér fertőtlenítés


Az ózon a leghatékonyabb fertőtlenítés és szagtalanítás, a mikroorganizmusok és szennyező anyagok 99,9%-át "elpusztítja".

Az autók életünk elengedhetetlen részét képezik, a nap jelentős részét bennük töltjük, ezért nem szabad megfeledkeznünk a higiénikusan tiszta környezet biztosításáról a belsejében. Ezért bővítettük kínálatunkat a jármű belső terének és légkondicionáló berendezésének megbízható ózonos fertőtlenítésével. Az ózonos tisztítást professzionális ózongenerátorral végezzük, amely akár 20 000 mg/óra termeléssel is rendelkezik, és rendkívül hatékony. Egy jármű ózonos fertőtlenítésének ára 20,- €.


MI AZ ÓZON?  Az ózon egy reaktív gáz, amelynek molekulája három oxigénatomból áll, rendkívül erős oxidáló és fertőtlenítő tulajdonságokkal. A kutatások szerint 50-szer hatékonyabb és 3000-szer erősebb a klórhoz képest.

Éppen a tulajdonságai tették alkalmassá az egészségügyben való alkalmazásra - amellett, hogy az egyik legerősebb fertőtlenítő és oxidálószer, ez a fertőtlenítési módszer a gyermekek és az allergiások számára is biztonságos. Az ózon megbízhatóan elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat és más mikroorganizmusokat, amelyek számára járműve paradicsomot jelent. Mindemellett említést érdemel az a képessége is, hogy bármilyen szagot elnyom. Nincs többé cigaretta, étel  vagy háziállatszag az ózonos kezelés után nem marad más, mint friss levegő.

Az autó belsejének ózonnal történő fertőtlenítésének vitathatatlan előnye a levegőztető rendszer és a légkondicionáló egyidejű tisztítása. A fertőtlenítés során az ajtókat és az ablakokat becsukjuk, az autó motorját beindítjuk, és a légkondicionálót a beltéri légkeringetés bekapcsolásával 30 perc és egy óra közötti időtartamra működtetjük, a belső tér méretétől függően. Mivel az ózonkoncentráció magas szintet ér el, a fertőtlenítési folyamat alatt sem személyek, sem állatok nem tartózkodhatnak a járműben, és a ciklus befejezése után a belső teret alaposan ki kell szellőztetni. A fertőtlenítés nincs negatív hatással a belső tér műanyagaira, kárpitozására vagy bőr részeire. Az Ózonos járműfertőtlenítést évente legalább egyszer ajánlott elvégezni.

Vagy hívjon minket    0944 555 886

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu