PROFESSZIONÁLIS KAROSSZÉRIA VÉDELEM

Kerámia védelem - Ceramic Coating

Kerámia bevonat jelenleg a legjobb és leghatékonyabb módja a jármű külső és belső védelmének. Nemcsak az autó festett részeire, hanem a külső műanyagokra, kerekekre, autóablakokra vagy bőrülésekre is alkalmazható. A kerámia védelem alapvető összetevője a SiO2 - szilícium-dioxid.
Ez nem wax vagy nano szigetelő bevonat, amit egy erősebb vegyszerrel el lehet távolítani. A kerámia bevonat kémiailag kötődik a fényezéshez.


A kerámia SiO2 részecskék védelmet nyújtanak a különböző úti szennyeződések, az oxidáció, a madárürülék, a savas eső, szállórozsda és az UV-sugarak ellen. A kerámia bevonat nagy felületi keménységgel, tükörfényességgel és kiváló víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, ezért megakadályozza a szennyeződések megtapadását az autó fényezésén. 
Kevésbé karcolódik és hosszú távon csillogó, fényes marad az autó kerámia bevonattal kezelt felülete. 
Ez persze nem azt jelenti, hogy ez egy sértetlen bevonat, de sokkal jobban bírja a hétköznapok megpróbáltatásait mit a gyári lakk. Sajnos az is hozzá tartozik, hogy a mai autógyártásban nem a régen megszokott 150-200 mikron vastagságú fényezéseket részesítik előnyben, ehelyett 60-90 mikron vastag fényezéssel gördülnek le az új autók a gyártósorokról. Ezt figyelembe véve szükség van a szakszerű polírozásra és a megfelelő bevonatokra.


A kerámiai védelem tényleges felvitele során a fényezési felületen kémiai reakció megy végbe, amelynek során a folyékony formája gél alakúvá alakul, majd idővel a felületen kikeményedik, és kikristályosodik, ez a végtermék, amelyet nanokerámia bevonatként emlegetnek. Ahhoz, hogy a folyadék megfelelően kristályosodjon, előírt eljárásokat, megfelelő léghőmérsékletet és páratartalmat kell követni. A nanokerámia-védelem alkalmazásának megvannak a maga sajátosságai a minőségi felület-előkészítéssel. Csak így érheti el a kerámia védelem a deklarált tulajdonságokat és a hatékony tartósságot. Megfelelő járműápolás mellett a bevonat élettartama 1 és 5 év között van.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kerámia védelmet?

Az Önnel folytatott konzultációnk alapján nem lehetséges, hogy anélkül alkalmazzuk a kerámia védelmet az autójára, hogy ne tudnánk, mire használja azt. Tudnunk kell a választ néhány kérdésre, milyen gyakran használja az autót, milyen eredményt és elvárásokat támaszt a védelemmel szemben, hogyan gondoskodik az autóról és egyebek. Amint tudjuk ezeket a válaszokat, készen állunk a megfelelő védelem kiválasztására. Valójában többféle típus létezik különböző célokra, különböző eltarthatósági idővel és alkalmazási követelményekkel.
A kerámia bevonat felhordása előtt nagyon fontos a felület előkészítése, hogy a kerámia tökéletesen tapadjon. A bevonat felületét alaposan le kell mosni, dekontaminálni és legalább
egylépcsős gépi polírozást alkalmazni. Ez egy új járműre is vonatkozik. Ezen előzetes lépések nélkül nem tudjuk garantálni a védelem megfelelő működését, tartósságát, így nem tudunk garanciát vállalni, ami termékenként eltérő, de legfeljebb 5 - 6 év.

Csak és kizárólag a NASIOL nevű világhírű autókozmetikai márka kerámia védelmét alkalmazzuk. Ez az autóápolás világában elismert márka a professzionális nanokerámia védelem termékeivel tűnik ki.
Ezeket a professzionális kerámia bevonatokat csak tanúsított autókozmetikai stúdiók alkalmazhatják, amelyek megfelelnek a gyártó szigorú feltételeinek a bevonatok telepítésére. Így biztos lehet benne, hogy a termék valóban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amilyeneket elvár tőle.

Új autókra, matt fényezésű és PPF fóliával ellátott autókra is alkalmazunk nanokerámia védelmet.


Nasiol Ceramic Coating program

Professzionális nanokerámia védelem a jármű fényezett részeire

A Nasiol XR03 professzionális nano kerámia bevonat

A Nasiol XR03 egy professzionális nano kerámia bevonat, amely a prémium gyártó, NASIOL alapvonalába tartozik. Ez a kerámia bevonat 9H keménységgel, magas fénnyel és kiváló hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik. Akár 18 hónapig is tartós védelmet nyújt (megfelelő karbantartással akár 36 hónapig). Felfrissíti az autó eredeti színét és vonzó megjelenést biztosít számára. Egy rétegben vékony, kemény kerámia bevonatot képez a jármű karosszériáján, így védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV sugarak, vegyszerek és más külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
Ezt a kerámia bevonatot kizárólag a NASIOL által engedélyezett és képzett szakemberek vihetik fel a járművekre.

Egységár 199€

FIGYELEM! Az ár nem tartalmazza a polírozást! Felhordás előtt legalább egylépcsős polírozást javaslunk.


A Nasiol ZR53 professzionális nano kerámia bevonat, amely 10H keménységgel rendelkezik

A Nasiol ZR53 egy professzionális nano kerámia bevonat, amely extrém 10H keménységgel, magas fényességgel és kiváló hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik. 3 éven át (megfelelő karbantartással akár 5 évig) tartós védelmet nyújt a lakk számára, és a felület kristálytiszta tükröződéssel (CGR Crystal Gloss Reflection) és selymes tapintással rendelkezik. Egy rétegben vékony, kemény kerámia bevonatot képez a jármű karosszériáján, így védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV sugarak a mattulás, vegyszerek és más külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
A ZR53 kerámia bevonat, ellentétben más kerámia rétegekkel, csak nano szinten kristályosodik. Ez azt jelenti, hogy a telepítés után nem keményedik teljesen meg, hanem egy kétrétegű komplex réteget hagy maga után, egy puhábbat alul és egy keményebbet felül. Ez biztosítja a maximális ellenállást és rugalmasságot, amely magasabb, mint más kerámia védőrétegeknél. Ez az egyedülálló technológia erős réteget hoz létre, amely hatékonyan védi az autóját.
Ezt a kerámia bevonatot kizárólag a NASIOL által engedélyezett és képzett szakemberek vihetik fel a járművekre.

Egységár 299€

FIGYELEM! Az ár nem tartalmazza a polírozást! Felhordás előtt legalább egylépcsős polírozást javaslunk.


Nasiol NL272 professzionális nano kerámia bevonat, amely extrém magas fényes HDR felülettel rendelkezik.

NL272 a NASIOL márka legmagasabb TOP kategóriájú kerámia védelme. Rendkívül kemény 10H keménységgel és kiemelkedően magas fényes HDR felülettel (High Definition Gloss) rendelkezik, valamint felülmúlhatatlan hidrofób tulajdonságokkal. Akár 5+ évig is tartós védelmet nyújt a lakk számára (megfelelő karbantartással akár 7 évig). Egy rétegben vékony, kemény kerámia bevonatot képez a jármű karosszériáján, így védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV sugarak a mattulás, vegyi hatások és más külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
Ez az ultramagas fényes felülettel rendelkező NL272 nanobevonat felfrissíti a lakk eredeti színét és biztosítja, hogy az autója prémium és vonzó megjelenést kapjon, miközben rettenetesen erős réteget képez, amely hatékonyan védi az autóját.
Ezt a kerámia bevonatot kizárólag a NASIOL által engedélyezett és képzett szakemberek vihetik fel a járművekre.

Egységár 499€

FIGYELEM! Az ár nem tartalmazza a polírozást! Felhordás előtt legalább egylépcsős polírozást javaslunk.A Nasiol ZR53 bevonatot kizárólag a NASIOL által engedélyezett és képzett szakemberek vihetik fel az autókra!

Kerámia védelem új autóra- NASIOL Ceramic Coating


Új autót vásárolt? Védje befektetését az első naptól kezdve a Kerámia védelem új autóra csomagunkkal. Ez a csomag csak legfeljebb 3 hónapos vagy 4000 km-es autókra vehető igénybe. A NASIOL ZR53 prémium nano bevonatnak köszönhetően új autója hihetetlenül könnyen karbantartható lesz, a kristályfényű tükröződésével (CGR Crystal Gloss Reflection) és egyedülállóan selymes tapintásával megőrzi exkluzív, új megjelenését.

Ez az egyedülálló technológia egy nagy kopásállóságú, nagyon kemény, a TÜV német minőségbiztosítási intézet által igazoltan 10H keménységű láthatatlan védőréteget képez, amely 3 évig megvédi a fényezést a karcoktól, a savaseső és az UV sugárzás okozta behatásoktól. Így az Ön autóján a fényezés sokkal tovább marad tiszta és ragyogó fényű, ami növelheti az autója piaci értékét.

Tapasztalja meg a minőségi védőbevonatok által nyújtott előnyöket.

A kerámia védelem ára tartalmazza:

 • A jármű előmosását aktív habbal
 • PH-semleges samponos mosás 2 vödör módszerrel
 • A fényezés kémiai dekontaminálása
 • A fényezés ékszeresítő polírozása
 • Kerámia bevonat felvitele a jármű fényezésére
 • Az ablakok külső tisztítása
 • Kerámia bevonat felvitele az első szélvédőre (24 hónap)
 • Kerámiavédelem az alufelnikre (a kerekek eltávolítása nélkül)
 • A gumiabroncsok impregnálása

Ár: 595€ kis, közepes autók

Ár: 795€ nagy, extra nagy autók

Többlépcsős polírozás (ha szükséges), mindig az ügyféllel egyeztetve és felár ellenében.Kerámia védelem alumínium felnikre

A felnikre kerámia védelmet is fel tudunk vinni. A kerekeket leszereljük, alaposan megtisztítjuk, eltávolítjuk a bele ragadt szennyeződéseket. Polírozás után a felnik külső és belső felületére Nasiol METALCOAT F2 kerámia bevonatot viszünk fel. Ez a nano védelem erős víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik, véd a fékpor lerakódása ellen, véd a felnik sárgulása, a szennyeződések és az agresszív kémia ellen. Jelentősen leegyszerűsíti a tisztítást és magas fényt ad.

Átlagos élettartam: 12 hónapig

Egységár 199€ / 4 db felni   

A felnik polírozása mindig felár ellenében lehetséges, a felnik típusától függően.
                                                                                       

Kerámia bevonat féknyergekre

A kerámia keréktárcsa-védelem a féknyergeken is használható, hogy megakadályozza a fékpor leülepedését, így megőrizve azok egyedi színét és feldobva az egész autó megjelenését.

Átlagos élettartam: 12 hónapig

Egységár 20€ / 1 db

Kerámia védelem bőrre

Optimális védelmet nyújt a bőrkárpitnak víz- és szennyeződéstaszító tulajdonságokkal és tartós védelmet nyújt a szennyeződések, az UV-sugarak és a mindennapi használat ellen. Ezenkívül a Nasiol LEATHERBOOST nanokerámia védőemulzió kiváló védelmet nyújt a farmer színeződése ellen. Megvédi a bőrt a repedésektől, miközben megőrzi a felület árnyalatát. Bőr a védelem felvitele után matt és puha tapintású marad. Csak jó állapotban lévő bőrre alkalmazható.

Átlagos élettartam: 12 hónapig    

Egységár  99€

Kerámia védelem az autó összes szélvédőjére

Nasiol GLASSHIELD maximális láthatóságot biztosít esős vagy téli időjárás esetén. Taszítja a vizet és a szennyeződést egyaránt. Amikor vízzel érintkezik a cseppek kis golyókká változnak, így esős időben minimálisra csökkentheti a ablaktörlők használatát, a víz szinte lecsúszik az ablakról. Felbecsülhetetlen segítséget nyújt, mivel a sofőr sokkal hamarabb észreveszi az esetleges akadályokat, veszélyeket.

Átlagos élettartam: 24 hónap

Egységár  99€

Kerámia védelem a külső, festetlen műanyagokra

A Nasiol TRIMCOAT nanokerámia védelem magas 7H keménysége és kiváló hidrofób tulajdonsága révén védi a jármű műanyag elemeit. Hosszan tartó védelmet nyújt a műanyagoknak akár 2 éven keresztül. Visszaállítja és megvédi a műanyagok eredeti megjelenését a fakulással szemben. Kialakít egy vékony és kemény kerámia bevonatot, amely védelmet nyújt a kisebb karcolások, az UV-sugárzás, a vegyszerek és más külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy eső ellen.
Átlagos élettartam: legfeljebb 24 hónap

Egységár  60€


Kerámia védelem PPF karosszériavédő fóliákra

A Nasiol PPF GUARD egy professzionális nano-kerámia bevonat, amely vékony és kemény nano  réteget képez a PPF fólián, így védelmet nyújt a kisebb karcolások, UV sugarak, vegyszerek és más külső szennyeződések, mint például madárürülék, só vagy fagyanta ellen. A PPF GUARD kerámia két rétegben kerül felvitelezésre, és hosszantartó védelmet biztosít a lakk számára. Nem akadályozza a PPF fólia öngyógyulását.
Átlagos élettartam:  18 hónap
Ár 299€ - tól / Végleges ár a jármű átvizsgálása után

A kerámia védelem kiválasztása és a pontos ár a konzultációt és a jármű megtekintését követően kerül meghatározásra.

A NASIOL márka tanusított partnere vagyunk

KERÁMIA BEVONAT TULAJDONSÁGAI

 • Extrém UV-védelem
 • Kiváló víztaszító tulajdonságok
 • Rendkívül kemény és tartós védőbevonat
 • Védi a fényezést a kifakulástól és megőrzi a természetes színtónust
 • A jármű tovább marad tiszta - öntisztító hatású
 • Erős kémiai ellenáló képesség
 • Rendkívüli simaság, mélység, csillogás és tükröződés
 • Védelem az oxidáció és az időjárás viszontagságai ellen
 • Ellenáll a pornak, szennyeződésnek és madár ürüléknek
 • Ellenállás a korrózióval és a szállórozsdával szemben
 • Ellenállás az olaj és vízfoltokkal szemben
 • Ellenáll a vízkő kialakulásának

Az ár a festékkárosodás mértékétől és a bevonat kiválasztásától függ, ezért a kerámia védelem árát nehéz megbecsülni. A pontos árat csak a jármű személyes megtekintése után tudjuk megmondani.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu