KÜLSŐ TISZTÍTÁS ÉS ÁPOLÁS

Külső részletes tisztítás

A legjobb eljárások és a legkiválóbb minőségű autókozmetikumok felhasználásával készítjük el a külső részletes tisztítást. A karosszéria polírozása előtt az autó mélymosásával kezdünk szuper kímélő kétvödrös módszerrel, valamint alapos kémiai és mechanikai dekontaminálással a szállórozsda, kátrány, bogarak, gyanta és az aszfaltlerakódások eltávolítása érdekében. Ezután következik a polírozás különböző paszták és polírozó párnák segítségével, amelyekkel eltávolítjuk a kisebb nagyobb karcolásokat, festékhibákat, és így érjük el a kívánt hatást, amely nemcsak a tökéletlenségeket távolítja el, hanem a lakk ragyogó mély fényét is fokozza. A polírozás befejezése után prémium minőségű keményviasz vagy folyékony wax, illetve professzionális SiO2 nanokerámia felületvédő bevonat kerül felvitelre, amely segít megvédeni autója fényezését a következő 1-5 évben.


Részletes, többlépcsős autómosás

Mindenki az autó külsejét veszi észre először. Ez a tulajdonos bizonyos jellegzetes stílusa.

A mosás a leggyakoribb autóápolási tevékenység. Két részre oszthatjuk. Az első rész az érintésmentes mosás aktív hab és speciális rovaroldók segítségével. Ezek kombinációjával nagy mennyiségű szennyeződést lehet lemosni a felületről. A második rész maga az autó részletes mosása pH-semleges samponnal és juhgyapjú kesztyűvel, hogy a fényezés ne karcolódjon össze.
Az autót a kíméletes kétvödrös módszerrel mossuk, ahol az első vödörben autósampon és víz van, a második vödörben pedig tiszta víz a mosókesztyű öblítéséhez. A vödör fontos része egy szennyeződésleválasztó, amely a vödör alján levő leöblített szennyeződéseket leválasztja.


Dekontaminálás - a fényezés mélytisztítása

A dekontaminálás a fényezés mélytisztítása az aszfaltmaradványok, a fékbetétek súrlódása által okozott szálórozsda eltávolítása érdekében. Ezek olyan részecskék, amelyeket egy normál autómosás során nem lehet eltávolítani a felületről, mert "beágyazódnak-beleégnek" a fényezésbe. A fertőtlenítés lehet kémiai vagy mechanikus, úgynevezett gyurmázás, speciális felülettisztító gyurmával történő tisztítás.


Különösen fontos, hogy a polírozás és a viaszolás előtt elvégezzük a szennyeződésmentesítést. Ha a viaszolás előtt nem történik meg a lakk dekontaminálása, akkor maga a szennyeződésréteg a viasszal fedett lesz, így garantálva a hosszabb ideig tartó hatást, ami helyi korrózióhoz vezethet.

A wax vagy kerámia bevonat mindig tiszta és zsírtalanított felülethez kötődik a legjobban. A fényezés mélytisztítása tehát hozzájárul a hosszabb ideig tartó viasz és más típusú fényezésvédelemhez!

Árak- Prémium kézi mosás

PRÉMIUM KÉZI MOSÁS                                                                 45€ - tól

-A durva szennyeződések eltávolítása és az autó előmosása nagynyomású vízzel
-Felnik (keréklevétel nélkül), gumiabroncsok és sárvédők tisztítása
-Külső részletes mosás pH-semleges autósamponnal, kétvödrös módszerrel.
-Ajtóterek tisztítása
-Autószárítás BigBoi BlowR PRO+ elektromos fűtött levegőszárítóval, amely az autók szárításának abszolút legkíméletesebb, cseppszárítás nélküli módszere.
-Felületvédelem felvitele (folyékony viasz vagy SiO2 nanokerámia sealant).
-A gumiabroncsok impregnálása

Kisautó           45€

Közepes autó 50€

Nagy autó       55€

Kombinálható LuxCarDetailing beltéri csomagokkal

PRÉMIUM KÉZI MOSÁS + BELSŐ ALAP (Legnépszerűbb)            60€ - tól

-A durva szennyeződések eltávolítása és az autó nagynyomású vízzel történő előmosása
-A felnik (
keréklevétel nélkül), a gumiabroncsok és a sárvédők tisztítása
-Külső részletes mosás pH-semleges autósamponnal, két vödör módszerrel.
-Ajtóterek tisztítása
-Autószárítás BigBoi BlowR PRO+ elektromos fűtött levegőszárítóval, amely az autók szárításának abszolút legkíméletesebb, cseppszárítás nélküli módszere.
-F
elületvédelem felvitele (folyékony viasz vagy SiO2 nanokerámia sealant).
-A gumiabroncsok impregnálása
-A belső tér porszívózása
-Belső portörlés
-Ablaktisztítás kívül és belül
-Tükör tisztítása
+ GRÁTIS ózonos fertőtlenítés a jármű belsejében

Kisautó          60€

Közepes autó 65€

Nagy autó      70€

DEKONTAMINÁLÓ KÉZI MOSÁS                                                     65€ - tól

-A durva szennyeződések eltávolítása és az autó nagynyomású vízzel történő előmosása
-A felnik (keréklevétel nélkül), gumiabroncsok és sárvédők tisztítása
-Külső részletes mosás pH-semleges autósamponnal, kétvödrös módszerrel.
-Ajtóterek tisztítása
-Lakkfelületi szennyeződések kémiai eltávolítása (dekontaminálás) úgy mint szállórozsda, kátrány, gyanta
-A jármű szárítása BigBoi BlowR PRO+ elektromos fűtött levegőszárítóval, amely az autók szárításának abszolút legkíméletesebb, cseppszárítás nélküli módszere.
-Felületvédelem felvitele (folyékony viasz vagy SiO2 nanokerámia sealant).
-A gumiabroncsok impregnálása

Kisautó          65€

Közepes autó 70€

Nagy autó      75€
Kerámiabevonatú autók negyedéves kezelésére is alkalmas a fényesség és a víztaszító tulajdonságok felélesztésére.


Fényezés védelem - wax, sealant és kerámia bevonat

A felületvédelem alkalmazása az autóápolás utolsó lépése.
A viasszal, tömítőanyaggal vagy kerámiával védett fényezés gyönyörűen csillog, és jelentősen taszítja a vizet és a szennyeződéseket, így sokkal könnyebbé válik az autó mosása és karbantartása. A fényvédelem megakadályozza továbbá a mérgező anyagok bejutását a festékszerkezetbe, például a madárürülékből, az elpusztult rovarokból vagy az olyan vegyi anyagokból, mint a szórósó.

Természetes carnauba waxok, szintetikus és hybrid kerámia waxok

A viaszok magas fényt, erős hidrofób tulajdonságokat és kölcsönöznek a fényezésnek.
A karnaubaviaszok erős hidrofób tulajdonságokat és jelentős gyöngyözést biztosítanak a mélyfény mellett. Még a legdrágább carnaubaviaszok is átlagosan 3-4 hónapig tartanak, és utána újra kell őket alkalmazni. A vegyi anyagokkal és a szélsőséges hőmérsékletekkel szembeni ellenállásuk is alacsonyabb. Ezt azonban megoldják a szintetikus viaszok, amelyek magas, "üveges" fényűek, 3 és 6 hónap közötti tartóssággal és jelentős ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal szemben. Ezért télen is alkalmazhatóak, amikor is megvédik a lakkot a sótól és más vegyszerektől. A viasz felvitele előtt a lakk felületét mechanikusan fertőtleníteni kell, és javasoljuk a lakk polírozását is.

 Sealant

Ezek ellenállóbbak mind a hőmérséklettel, mind a vegyi anyagokkal szemben, de nem teszik lehetővé, hogy a fényezés annyira ragyogjon és kiemelje a színt, mint a hagyományos waxok. Tartósságuk 2-3 hónap, legalább kémiai dekontaminálás ajánlott.

Kerámia védelem

A kerámia fényvédelem a legtartósabb védelem, amit autója fényezésének adhat. Nagy mennyiségű tiszta szilícium-dioxidot (SiO2) tartalmaz, ami hosszú, 1-5 évig tartó tartósságot, rendkívüli víz- és szennyeződéstaszító képességet, sőt a karcolások és a fényezés mechanikai kopása elleni védelmet eredményez. Mindezek tetejébe a festék irreálisan tükörsima fényű. A kerámiabevonatnak köszönhetően lényegesen kevesebb szennyeződés rakódik le, és a fényezés öntisztító képességet nyer, így csökken a karbantartási igény. A kerámiavédelem felhordása előtt a lakkot dekontaminálni és polírozni kell. Polírozatlan lakkra nem lehet kerámiavédelmet alkalmazni, mivel az elveszítené tartós hatását.


Karosszéria waxolása

Természetes carnauba /szintetikus viasz vagy kerámia sealant felvitele

Egység ár 55€


A matt fényezés ápolása

Sajnos a matt lakk az egy olyan hölgy, aki túl magasan hordja az orrát. Válogatós és érzékeny.

Képesek vagyunk gondoskodni a matt lakkokról is. Azonban a ápolásuk sokkal finomabb megközelítést igényel. A fényezést pH-semleges samponnal mossuk, a legfinomabb báránygyapjú mosókesztyűvel, majd vegyi úton dekontamináljuk. Védőrétegként választhatunk viaszt, sealant vagy kerámia védelmet, amelyek kifejezetten matt lakkokhoz készültek.


Motortér tisztítása

Sokan elhanyagolják ezt a tevékenységet.

A motorok, karosszériaelemek, gumitömlők és aggregátumok számára egy speciális sampont és tartósítószert használunk, amely természetes fényt és víztaszító hatást biztosít. A teljes kiszáradásnak köszönhetően (nincs olajfilm) megakadályozza a szennyeződések megkötését. A kezelt alkatrészek újra úgy fognak kinézni, mint ha újak lennének.

Egység ár 30€


 

Retusálás - kisebb festékjavítások

A kavicsok által okozott kisebb sérüléseket ki tudjuk javítani, kikeverjük a pontos lakkfajtát és felvisszük a sérült területre. Nedves csiszolással óvatosan igazítjuk az egyes átfedéseket, így egyesítve a rétegeket, majd fényesre polírozzuk.

Pontos árat a jármű megtekintése után tudunk adni.


Tel. 0944 555 886

Autóméretek

Kis méretű autók

Smart, Peugeot 108, VW Polo, Honda Jazz, Seat Ibiza, Fiat 500, Opel Adam, Ford Fiesta, Renault Clio, VW Up, Toyota Yaris, BMW 1, Peugeot 206, Peugeot 207

Közepes méretű autók

Škoda Fabia, Audi A3, Audi A4, Kia Ceed, Alfa Romeo Spider, VW Golf, Honda Civic, Seat Arona, Audi Q2, Ford C-Max, Hyundai i30, Nissan Leaf, Peugeot 2008, Ford Focus, Peugeot 308, Seat Leon, Alfa Romeo MiTo, BMW 3, Mercedes A, Kia Stonic, VW T-Roc, Citroen C3 Aircross, Mazda CX-3, Honda HR-V, Toyota Corolla, Hyundai Kona, VW T-Cross, Seat Leon, Mercedes B, BMW 2, Mini Cooper, Alfa Romeo 147, BMW i3, Peugeot 307

Nagyméretű autók

Audi Q5, Tesla S, Škoda Kodiaq, BMW 5, Mercedes C, Mercedes E, Mercedes S, Kia Optima, Peugeot 508, Maserati, Alfa Romeo Giulietta, VW Passat, Alfa Romeo Tonale, Škoda Superb, Porsche Cayenne, Škoda Octavia, Alfa Romeo 156, Volvo S60, Volvo S90, Mazda 6, Audi A5, BMW X5, Volvo XC90, Seat Alhambra, Mercedes ML, Ferrari, Mclaren, Opel Zafira, BMW X6, Lamborghini, Audi A4 Avant, Land Rover Discovery, Škoda Kamiq, Porsche 911, Kia CeedSW, Ford Mondeo, BMW 4, Alfa Romeo 159, Mazda CX-5, Audi R8, Mercedes G, BMW X3, Škoda Octavia Combi, VW Tiguan, Audi Q5, Citroen C5, Audi Q3, Škoda Karoq, Porsche Panamera, Peugeot 3008, Kia Proceed, Hyundai Tucson, Mercedes GLB, Seat Ateca, Ford Mustang, BMW 7, Audi A8, Mercedes G, Ford Bronco, Jeep Grand Cherokee, BMW 8, Alfa Romeo Giulia, Alfa Romeo Stelvio, Ford Mustang, Dodge Challenger, Porsche Panamera

Extra nagyméretű autók

Mercedes GL, Audi Q8, Rolls-Royce, Dodge Ram 1500, Toyota Tacoma, Chevrolet Tahoe, Toyota Tundra, Hummer, Jeep Grand Cherokee L, Maserati Levante, Audi Q7, Toyota Land Cruiser, Ford Ranger, BMW X7, Mercedes V, Nissan Patrol, Cadillac Escalade, Mercedes-Maybach, Chevrolet Silverado, Lamborghini Urus, Bentley Bentayga, Bentley Mulsanne, Range Rover/Sport/Velar/Evoque, Range Rover Defender

-Minden 7 üléses jármű az extra nagy gépkocsik csoportjába tartozik = felár 20%.
-Kisteherautók, 7+ üléses személyszállítók, Pick-upok, terepjárók = felár 30%

*A szolgáltatás terjedelme és ára a jármű megtekintése után, a jármű állapotához és típusához igazodva, egyénileg kerül meghatározásra.

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu